Recomanacions per fer la carta als Reis d’Orient 2015

De cara a fer la carta els Reis d’Orient us proposem que tingueu en compte unes recomanacions. D’una banda la del Consorci per a la Normalització Lingüística  (CNL) que proposa demanar a ses majestats joguines que ens permetin jugar en la nostra llengua.  El CNL elabora un catàleg annual sota la campanya  “I tu, jugues en català?”.

comerç

D’altra banda, pensem que els Reis d’Orient volen ser respectuosos amb el medi ambient, la filosofia km. 0, etc. Per això us recomanem que doneu un cop d’ull a les recomanacions que ha preparat per aquest Nadal l’Agència Catalana del Consum. I també és interessant recordar els comerços locals i de proximitat a l’hora de recomanar als reis on anar a comprar.

I finalment no oblideu a l’hora d’escriure la carta i demanar joguines el problema del sexisme. Joguines d’acció i construcció per nens i joguines roses i ensucrades per les nenes. Els jocs sexistes s’enfoquen només a un públic masculí o femení reproduint rols desiguals. Per posar un exemple, actualment només el 14% dels enginyers del món són dones. Mireu el vídeo “les nostres nenes es mereixen més”!!:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: